Κορίτσια για... φίλημα!!!

Εστω και καθυστερημένα (ζητώ συγγνώμη γι αυτό) ήρθε η ώρα να γράψουμε για τις κοπελάρες μας!!! Τόλιου, Χριστοφοράκη, Παπαδάκη με coach την Φίλη τα έχουν πάει κάτι παραπάνω από περίφημα και αν η τύχη μας είχε χαμογελάσει και λίγο θα είχαμε εξασφαλίσει ήδη την είσοδό μας στην πρώτη τριάδα!!!


Τώρα αρχίζει το παγκόσμιο για την Εθνική!!!

Τα ψέμματα τελείωσαν! Η Εθνική μας ομάδα έδειξε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Πορτογαλία ότι είναι σε καλή κατάσταση και πλέον ετοιμάζεται να αγωνιστεί στους δύο τελικούς που ακολουθούν. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, καθώς αν κερδίσουμε Ρουμανία σήμερα και την Γαλλία τότε μπαίνουμε στις πρώτες 12 ομάδες!!!


Πορτογαλία - Ελλάδα 3-1

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα από την Πορτογαλία. Ο Γκιώνης κέρδισε 3-0 τον Απολόνια κι έχασε από 2-0 μπροστά από τον Φρέιτας και το τελευταίο σετ τελείωσε 16-14. Ο Καλίν έχασε από τον Φρέιτας 3-1 και ο Πάπα από τον Μοντέιρο 3-0. Με δύο νίκες με Ρουμανία και Γαλλία βγαίνουμε τρίτοι!!!

Μην δούμε ούτε ένα κεφάλι σκυμμένο!!!

Καλά τα έλεγε ο Οσιμ για την μπάλα... Μα πόσο δίκαιο είχε; Να προηγείσαι 2-0 και τελικά να χάνεις με 3-2 από την Ουγγαρία είναι κάτι παραπάνω από άδικο. Είναι αμαρτία από τον Θεό. Αλλά έτσι είναι ο πρωταθλητισμός έχεις τις καλές του έχει και τις κακές του. Κι επειδή σαν Έλληνας ξεχνάμε εύκολα (σ.σ. ευτυχώς όχι όλοι), ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ.


Χάσαμε από την Ουγγαρία

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα από την Ουγγαρία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν και προηγήθηκε με 2-0 δεν κατάφερε να κερδίσει κι έχασε με 3-2.

Εγινε η κλήρωση για το Ελλάδα-Ουγγαρία!!!

Σε λίγη ώρα ξεκινάει το παιχνίδι της Ελλάδαρας μας με την Ουγγαρία και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση. Ο Κώστας Βατσακλής χρησιμοποίησε τον Λαγογιάννη, όπως αναμενόταν, αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη και έβαλαν τρίτο παίκτη τον Κοσίμπα. Διαβάστε το head to head


Τι σημαίνει η νίκη επί της Ιαπωνίας;

Μόνο ο Πάπα κάνει τέτοιες εκπλήξεις παγκοσμίως!!!
Εχουν περάσει αρκετές ώρες από την τεράστια, μοναδική ανεπανάληπτη νίκη κόντρα στην Ιαπωνία. Επί τους ουσίας, όμως τι σημαίνει αυτή η νίκη; Θα μας βοηθήσει να μπούμε στην πρώτη τριάδα ή δεν θα είναι αδιάφορη για την συνέχεια! Το greektabletennis σας αναλύει γιατί αυτή η νίκη ουσιαστικά θα μας οδηγήσει ή στην 1η θέση του ομίλου ή στην 4η!!!!


Ιαπωνία - Ελλάδα 2-3


ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!! Ο Κρεάνγκα έκανε αυτό που χρειαζόταν και νίκησε με 3-0 τον Κισικάουα!!!!

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο (ή συγχαρητήρια όπως θα έλεγε η Τζο :P ) στα παιδιά!!! Μας κάνατε για άλλη μία φορά φέτος υπερ-υπερ-υπερήφανους!!! Και ιδιαίτερα στον Πάπα ο οποίος για άλλη μια φορά δίνει την νίκη στην Ελλάδα κάνοντας την μεγαλύτερη έκπληξη νικώντας τον Ματσουντάιρα!!!

Ευχόμαστε την καλύτερη δυνατή συνέχεια!!!


Ιαπωνία Vs ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

Ξεκινάει σε λίγη ώρα η πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών κόντρα στην οικοδέσποινα Ιαπωνία. Ο Κώστας Βατσακλής δεν έκανε κάποια ντρίπλα στην κλήρωση και χρησιμοποίησε την γνωστή επιτυχημένη τριάδα που μας έφερε το ασημένιο μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η κλήρωση λοιπόν έβγαλε τα εξής ζευγάρια


Το θέμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις εθνικές ομάδες πινγκ πονγκ!!

Το Αθηναϊκό και Μακεδονικό πρακτορείο Ειδήσεων πήρε συνεντεύξεις από τους Βατσακλής, Κρεάνγκα και Τόλιου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο. Για να το δείτε το ρεπορτάζ πατήστε εδώ

Ελαμψαν Αγγελάκης - Εμίρη!!!

Η τελική φάση των Νέων - Νεανίδων, μπορεί να μην είχε πολυκοσμία, όπως στα προηγούμενα χρόνια, ελέω των λίγων προκρίσεων, αλλά όσοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ απόλαυσαν σπουδαία παιχνίδια, ωραίο θέαμα, αλλά και εκπλήξεις!!! Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης στους Νέους και η Φιλία Εμίρη στις Νεανίδες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.


Εκλεψε την παράσταση ο "Πάπα"

Ο Κώστας Παπαγεωργίου βρέθηκε στον ΟΠΑΠ και έκανε την κλήρωση των τυχερών παιχνιδιών. Το μόνο που περιμένουμε να μάθουμε είναι αν ήταν γουρλής... Κέρδισε κανένας γνωστός;



Αξέχαστη στιγμή!!!

Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις λένε και το μόνο σίγουρο είναι ότι ή ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα ξεχάσει με τίποτα τα όσα έγιναν χθες στο Καραϊσκάκη. To κατάμεστο γήπεδο των "ερυθρόλευκων" αποθέωσε στο ημίχρονο τους πρωταθλητές Ελλάδος στο πινγκ πονγκ! Ο Τάσος Ρηνιώτης σήκωσε την κούπα στον αέρα και όλο το γήπεδο τους αποθέωσε. Οπως και να το δεις αυτή η στιγμή θα τους μείνει αξέχαστη για όλη τους τη ζωή! 


Ολο το... Ντίσελντορφ στα πόδια του Γκιώνη!!!

Σε ρυθμούς... Γκιώνη κινούνται στην Γερμανία! Ο Ελληνας δευτεραθλητής Ευρώπης ταξίδεψε στο Ντίσελντορφ και γνώρισε τους καινούργιους του συμπαίκτες. Οπως είναι φυσικό έκλεψε την παράσταση και δεν έλειψαν και οι πρώτες συλλεκτικές φωτογραφίες με την φανέλα της καινούργιας του ομάδας!!!


Τίτλοι τέλους για το... greektabletennis!!!

Πόσο απέχει μία ιδέα, από το να γίνει πραγματικότητα; Πόσο απέχει το όνειρο να το υλοποιήσεις και να δεις αυτό που φανταζόσουν, όχι απλά να πετυχαίνει, αλλά να το αγκαλιάζουν οι συμπαίκτες, συναθλητές και οι φίλοι σου στο άθλημα που αγαπάς; Το greektabletennis ξεκίνησε από μία τρελή ιδέα της στιγμής κι έφτασε να έχει 100.000 επισκέψεις μέχρι σήμερα! Ομως όλα τα καλά τελειώνουν και το greektabletennis από σήμερα θα μπαίνει σταδιακά στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας!!!


Τα νέα του Σ/Κ

Φουλ αγωνιστική δράση είχαμε το Σαββατοκύριακο σε όλες τις κατηγορίες! Στην Α1 Γυναικών το Πέρα έκανε το repeat και κέρδισε ξανά τον τίτλο του πρωταθλήματος, μιας και επιβλήθηκε ξανά του Ολυμπιακού. Στους άντρες οι Πειραιώτες αναδείχτηκαν αήττητοι πρωταθλητές! Στην Α2 η Πρόοδος κατέκτησε τον τίτλο στους άντρες, ενώ η Εδεσσα στις γυναίκες. Στην Β' Εθνική ανδρών Αττικής ο Παναθηναϊκός στο φινάλε κατέκτησε το πρωτάθλημα.


Ά Αττικής Ανδρών, Αποτελέσματα 17ης και 18ης Αγωνιστικής και τελική βαθμολογία!

Καλησπέρα σε όλο τον πινγκπονιστικό κόσμο για τελευταία φορά οσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα!
Έπεσε σήμερα η αυλαία με συναρπαστικές μονομαχίες που έκριναν πάνω στο νήμα την κατάληψη τόσο της 4ης προνομιούχου θέσης, όσο και της 7ης. Συγκεκριμένα όλα κρίθηκαν τελικά στον αγώνα Αμοργού-Παλάσκα, όπου η Αμοργός ζητούσε νίκη ανόδου και ο Παλάσκας νίκη σωτηρίας! Τελικά τα κατάφεραν οι γηπεδούχοι με 4-1 δίνοντας έτσι και χείρα βοηθείας στην αγωνιούσα Ανθούπολη. Προηγουμένως βέβαια μεσολάβησαν 2 ήττες του Διονύσου που ατυχώς παρατάχθηκε με σοβαρές ελλείψεις κόντρα σε Κηφισιά και Ν. Ιωνία (λόγω απουσίας στη Γαλλία των παιδιών για το σχολικό πρωτάθλημα). Επίσης μεσολάβησε η κομβική νίκη της Ανθούπολης εναντίον μας με το καθαρό 4-0. (Με τη σημείωση ότι ο μέγιστος συμπαίκτης Κώστας Σιψάς αγωνίστηκε τραυματίας στη μέση, καθώς και ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος ο Δ. Μαντάς στον οποίο ευχόμαστε να είναι σιδερένιος πλέον).

Τα σενάρια για άνοδο και υποβιβασμό για την Α2 Ανδρών

Ο Βρεττάκος
Το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Πρόοδος έχει πάρει το πρωτάθλημα και είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ στην ουρά η Ελευσίνα έχει πέσει, ενώ μόνο με θαύμα θα παραμείνει το Λουτράκι στην κατηγορία. Οσον αφορά τα μπαράζ 4 ομάδες διεκδικούν δύο εισιτήρια! Πόντιοι, Αρης, ΠΚΔΤ και ακόμη ένας σύλλογος θα μονομαχήσουν μέχρι εσχάτων για τις δύο θέσεις. Πάντως οι Πόντιοι και η παρέα του Τσεγγενέ και του Σγουρομάλλη έχουν μεγάλο προβάδισμα.


Χαμός στην ουρά της Α1!!

Μακρινή,αλλά όχι απίθανη η παραμονή
Για την ομάδα του Σοφίλλα
Οι τελευταίες τρεις αγωνιστικές της Α1 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για τρεις ομάδες! Ηράκλειο, Χανιά και Φιλία θέλουν να εξασφαλίσουν το... μοναδικό εισιτήριο της παραμονής, ενώ οι άλλες δύο θα δώσουν αγώνες μπαράζ!


Μεγάλες μάχες σε... αδιάφορο Σ/Κ!!

Ο Αϊβαλιώτης!
Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με πολλές ωραίες αναμετρήσεις θα διεξαχθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής. Μπορεί οι ομάδες που θα πάνε στα μπαράζ και αυτές που θα πέσουν να είναι γνωστές, αλλά δεν παύει οι ομάδες να θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου.


Ά Αττικής Ανδρών (17η και 18η Αγωνιστική)

Καλησπέρα σε όλες και όλους τους φίλους του αθλήματος. Αυτό το ΣΚ πέφτει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος με συναρπαστικές μάχες που θα κρίνουν στο νήμα την ομάδα που θα καταλάβει την 4η προνομιούχο (πιθανότατα) θέση, καθώς και την ομάδα που θα αποφύγει την 8η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό! Υποψήφιες για άνοδο είναι οι ομάδες του Διονύσου και της Αμοργού με ρυθμίστρια τη Ν. Ιωνία που παίζει και με τις 2!! Στην άλλη άκρη του νήματος βρίσκουμε τον Παλάσκα και την Ανθούπολη με ρυθμίστρια την Αγ. Βαρβάρα η οποία αφού αντιμετώπισε τη μια ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική, τώρα θα τεθεί απέναντι στην άλλη! Αν συνυπολογίσουμε ότι αυτές οι 2 ομάδες παίζουν επίσης με Ελληνικό και Άρη 06 έχουμε το εξής μοναδικό αποτέλεσμα: Και οι 8 ομάδες (εξαιρούμε τις 2 υποβιβασμένες) επηρέαζουν ΑΜΕΣΑ όχι μόνο την τελική κατάταξη, αλλά και την κατάληψη των θέσεων κλειδιά (4η και 7η). Λίγο ακόμα δηλαδή και θα πλησιάζαμε τα άπειρα σενάρια που υπάρχουν οσον αφορά στην πρόκριση και στην επόμενη φάση στην Euroleague για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για τα οποία θα μπορούσε εύκολα να γραφτεί 10σέλιδη έκθεση.
Ας δούμε αναλυτικά το μενού:

Το πινγκ πονγκ θέλει δύναμη ψυχής!!!

Τα λόγια είναι περιττά! Δείτε τι μπορεί να κάνει ένας αθλητής και τι πόντο μπορεί να παίξει αν έχει καρδιά... πρωταθλητή!!!


Φουλ αγωνιστική δράση στην Γαλλία!

Δύο νίκες πέτυχε ο Ρηνιώτης
Εξι Έλληνες διεθνείς έδωσαν το "παρών" στις αναμετρήσεις της PRO A και PRO B της Γαλλίας για τους συλλόγους τους, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά, καθώς σε 11 παιχνίδια που έπαιξαν, μέτρησαν 7 νίκες και 4 ήττες. Τραυματίστηκε κι εγκατέλειψε ο Γκιώνης. Ντεμπούτο για Μάκρα στην PRO B.


Βόμβα στα θεμέλια του αθλητισμού!!

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα είναι για πολλά... γέλια, γιατί με τις εκάστοτε αποφάσεις έχουμε στερέψει από τα... δάκρυα! Ολοι, φαντάζομαι, θα έχετε ακούσει- διαβάσει ή δει στην τηλεόραση το θρίλερ με το... γάλα και την τρόικα. Το αδιέξοδο των συζητήσεων με συνδυασμό τις ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις των δανειστών μας έχει ως αποτέλεσμα να βάλουν χέρι και στον αθλητισμό.