Χαμός στην πρώτη μέρα στα μπαράζ!!!

Απίστευτα πράγματα έγιναν την πρώτη μέρα στα μπαράζ της Α1 Ανδρών (κυρίως), ενώ είδαμε και ωραία ματς σε αυτά που οδηγούν στην Α2. Μεγάλος κερδισμένος τα... Χανια που έκαναν ανέλπηστα δύο νίκες




Ας πάρυμε τα πράγματα από την αρχή και θα σας πούμε  όσα είδαμε, καθώς λόγω υποχρεώσεων έπρεπε να φύγω κατά τη 1.

Τα Χανιά όχι απλά έπαιξαν εντυπωσιακά, αλλά μάλιστα έκαναν το πλέον αποφαιστικό βήμα για την παραμονή. Κέρδισαν τον Ταύρο σε ένα ματς για γερά νεύρα και τον Ιφιτο!

Στο παιχνίδι με τον Ταύρο όλοι ήλπιζαν ότι ο... "τελικός" θα ήταν το παιχνίδι του Σοφίλλα με τον Μακρή κι όταν κέρδισε ο δεύτερος όλοι πίστεψαν ότι το παιχνιδάκι τελείωσε. Μάλιστα η ομάδα του Αρσενιάδη πήρε και το διπλό και σε συνδυασμό τη νίκη του Κιούφη στον Πενταράκη είχαν φτάσει τις 3, επομένως στην χειρότερη το παιχνίδι θα πήγαινε στο 3-3 κι ο Μακρής είχε πλεονέκτημα έναντι του Πενταράκη.

Για να φτάσει, όμως, στις τρεις νίκες τα Χανιά ο Μουτσάκης είχε κερδίσει τον Κιούφη σε ένα φανταστικό παιχνίδι, αλλά και τον Αλεξανδρίδη, ενώ τον τελευταίο τον κέρδισε κι ο Σοφίλλας. Στο 3-3 ο Μακρής είχε τον πρώτο λόγο, αλλά ο Πενταράκης παίζοντας παθιασμένα πήρε τη νίκη κι έδωσε τους πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Στο δεύτερο παιχνίδι έπαιζαν τα Χανιά με τον Ιφιτο. Και οι δύο ομάδες έκαναν ντρίμπλες στο στήσιμο κι ένα από τα καθοριστικά παιχνίδια ήταν του Μπιθέλη με τον Παντεράκη. Ο παίκτης της κρητικής ομάδας πέτυχε σπουδαία νίκη και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Μουτσάκης κέρδισε τον Μπιθέλη, ενώ πήραν και το διπλό. Τη νίκη στα χανιά έδωσε ο Σοφίλλας που έκανε μεγάλη έκπληξη και κέρδισε τον Τσεγγενέ. Από τους Πατρινούς τις νίκες έβγαλε ο Σγουρομάλλης στον Μουτσάκη, στην... κρητική "βεντέτα" κα;ι ο Τσεγγενές στον Παντεράκη.

Εντυπωσιακό παιχνίδι που είχε την υπογραφή τυο Τσεγγενέ ήταν και αυτό του Ιφιτου με το Ηράκλειο. Ο Πατρινός αθλητής πέτυχε τρεις νίκες (μαζί με το διπλό) και σε συνδυασμό τη νίκη του Σγουρομάλλη επί του Νταλιάνη ο Ιφιτος κέρδισε με 4-1.

Στην Α2 οι αγώνες χιαστί θα είναι το Πέρα με τον Εύοσμο και το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΑΕΚ. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στη 1. Στι εκπλήξεις σημειώνεται η νίκη του Γιοβά επί του Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου