Τώρα αρχίζει το παγκόσμιο για την Εθνική!!!

Τα ψέμματα τελείωσαν! Η Εθνική μας ομάδα έδειξε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Πορτογαλία ότι είναι σε καλή κατάσταση και πλέον ετοιμάζεται να αγωνιστεί στους δύο τελικούς που ακολουθούν. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, καθώς αν κερδίσουμε Ρουμανία σήμερα και την Γαλλία τότε μπαίνουμε στις πρώτες 12 ομάδες!!!




Η Εθνική αν και το πάλεψε και αν η τύχη είχε χρώμα ελληνικό σίγουρα θα είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Καταρχήν ο Πάπα έχασε το πρώτο σετ από τον Μοντέιρο από 10-8 αν το είχε πάρει ο άλλος θα μάγκωνε έως την... κάλτσα! Ο δε Γκιώνης; συγκινητικότατος. Εχασε στις λεπτομέρειες από τον πιο φορμαρισμένο Ευρωπαίκό παίκτη. Από 2-0 πίσω ο Φρέιτας το γύρισε πήρε δύο σετ στην παράταση κι αν η μπάλα μας έκανε το χατίρι θα πηγαίναμε στο πέμπτο παιχνίδι.

Εκεί πιο πιθανό ήταν να έρθει από την Ιαπωνία κολυμπώντας ο Κρεάνγκα παρά να έχανε από τον Απολόνια!! Είναι τέτοια η πάστα του αθλητή που δεν θα άντεχε δύο ήττες!!!

Τι σημαίνει τώρα αυτή η ήττα; Απολύτως τίποτα!! Για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Ονειρο είχαμε την είσοδο στις πρώτες 12 θέσεις. Ωραία... με νίκη επί της Ρουμανίας και Γαλλίας το έχουμε πετύχει.
Η δύο ήττες πραγματικά δεν σημαίνουν τίποτα γιατί έχουμε την ανέλπιστη επιτυχία με την Ιαπωνία.

Οπερ σημαίνει ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας. Σίγουρα η... γεύση που μας μένει δεν είναι και η καλύτερη, αλλά αν θέλετε να... ανάψετε λίγο εκεί στην Ιαπωνία και να είστε... on fire δείτε το βίντεο με την Ιαπωνία!!!

Οπως και να έχει το τουρνουά για μας τώρα αρχίζει! Το μόνο που χάσαμε ήταν η πρώτη θέση του ομίλου, αλλά μην μου πείτε ότι την είχαμε στο τσεπάκι μας.

Γι αυτό μην πτοείστε! Τα καλύτερα έρχονται γιατί είστε παικταράδες...

ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΤΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 3-1 !!!
    ΑΥΡΙΟ 1/5 1030, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (http://www.ittf.com/ittv/) ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ (ΤΡΑΠΕΖΙ 2). Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

    Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή