Κορίτσια για... φίλημα!!!

Εστω και καθυστερημένα (ζητώ συγγνώμη γι αυτό) ήρθε η ώρα να γράψουμε για τις κοπελάρες μας!!! Τόλιου, Χριστοφοράκη, Παπαδάκη με coach την Φίλη τα έχουν πάει κάτι παραπάνω από περίφημα και αν η τύχη μας είχε χαμογελάσει και λίγο θα είχαμε εξασφαλίσει ήδη την είσοδό μας στην πρώτη τριάδα!!!




Ελλάδα - Περού 3-1

Ας ξεκινήσουμε από τα σημερινά! Σε τέλεια κατάσταση ήταν τα κορίτσια μας και κέρδισαν ουσιαστικά εύκολα το Περού. Η Τόλιου έκανε δύο νίκες σε Γκουζμάν και Μορί χωρίς να χάσει σετ, ενώ η Χριστοφοράκη πέτυχε την ενδιάμεση νίκη, καθώς σκούπισε την Ορτίζ. Νωρίτερα η Παπαδάκη είχα χάσει τσάμπα 3-2 12-10 από την Μορί.

Ελλάδα - Σουηδία 3-0

Αυτές ήταν το φαβορί; Ρε θα μας τρελάνουν τελείως τα κορίτσια μας! Με εκπληκτικό τρόπο όχι απλά έδειξαν στις Σουηδέζες ότι ήταν πιο αποφασισμένες, αλλά και ότι οι αθλήτριες μας δεν παίζουν! Με εντυπωσιακό τρόπο κέρδισαν 3-0 κι έκαναν την έκπληξη της ημέρας! Η Παπαδάκη ξεκίνησε με δύσκολη νίκη, καθώς επιβλήθηκε με 3-2 της Έκολμ. Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και το τρένο η Τόλιου της Μόσκοβιτς, ενώ η Μαρία σκούπισε για μία ακόμη φορά την αντίπαλο της και επιβλήθηκε με 3-0 της Μπέργκστρομ

Ελλάδα - Ουζμπεκιστάν 3-0

Σιγά μην έχαναν από τις Ουζμπέκες. Η Εθνική μας ομάδα ήταν πολύ αποφασισμένη και κέρδισε δίκαια με 3-0. Η Τόλιου άνοιξε το σκορ καθώς επιβλήθηκε με 3-0 της Κιμ, η Παπαδάκη με το γνωστό της 3-2 κέρδισε την Γκουφράνοβα, ενώ η Μαρία... σκούπισε την Ιμπραγκίμοβα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

Ελλάδα - Βραζιλία 0-3

Κάθε αρχή και δύσκολη και οι γυναικάρες μας ήταν... κρύες κι έχασαν από τις Βραζιλιάνες με 3-0. Το σκορ βέβαια δεν αντικατοπτρίζει την πλήρη εικόνα του αγώνα. Η Παπαδάκη αρχικά έχασε με το γνωστό της αποτέλεσμα 3-2 από την Γκούι Λιν, η Τόλιου έχασε με το ίδιο σκορ από την Σίλβα, ενώ η Γιαμάντα σκούπισε την... Χριστοφοράκη!!!

Τα σενάρια πρόκρισης

Κανονικά με τρεις νίκες έπρεπε να ήμασταν ήδη στις τρεις πρώτες θέσεις, αλλά η Σουηδία κέρδισε την Βραζιλία και περιέπλεξε τα πράγματα. Στο τελευταίο παιχνίδι θέλει πάση θυσία νίκη με την Σλοβενία. Αν κερδίσουμε πάμε στις θέσεις 25-36 και εξασφαλίζουμε την παραμονή. Αν χάσουμε, η ισοβαθμία με τις Σλοβένες θα μας αφήσουν στην 4η θέση στο γκρουπ και θα την πάει στις θέσεις 37-48. Ο αυριανός καθοριστικός αγώνας αρχίζει στις 10.30 ώρα Ελλάδας.

ΑΠΟΡΙΕΣ

1) Αφού η Παπαδάκη έρχεται συνέχεια 3-2 γιατί δεν παίζει κατευθείαν το 5ο σετ!!! Ευτυχώς τα κερδίζει!
2) Και η Μαρία μόνο 3-0 έρχεται και συνήθως σκουπίζει τις αντίπαλες της. Τόση... σκούπα ούτε στο σπίτι της δεν βάζει!!! Πάντως με το σκεπτικό που χρησιμοποιήσαμε με την Αγγελίνα, η Μαρία θα πρέπει να παίζει μόνο το πρώτο σετ!!!
3) Αλήθεια δεν έχω ρωτήσει. Τι φαγητό τρώνε οι διεθνείς μας στην Ιαπωνία; Αν τρώνε σούσι βλέπω την Τόλιου μόλις επιστρέφει να κλείνει ρεζερβέ κανά σουβλατζίδικο!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!



1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 3-1 !!!
    ΑΥΡΙΟ 1/5 1030, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (http://www.ittf.com/ittv/) ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ (ΤΡΑΠΕΖΙ 2). Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

    Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή